SÖZ VERDİK YAPTIK. İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun

SÖZ VERDİK YAPTIK

2014 seçimleri öncesi söz verdiğimiz ve bazılarına hayal gelen dev bir hizmeti daha devreye almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı Olsun Hamamözü.

Yaklaşık 7.000.000,00 TL (YedimilyonTL) tutarındaki içme suyu ve kanalizasyon işi tamamlandı.

Bu yatırımla ilçemiz içme suyu drenajı, 11 km isale hattı, 600 tonluk yeni depo yapılmış 23 km içme suyu şebekesi yenilenerek kanserojen asbest borular devre dışı bırakılmıştır.

İçme suyu çalışmaları ile eş zamanlı olarak ilçemiz kanalizasyon hatlarının %75 yenilenmiş kalan %25 ‘lik hattın yenilenmesi için gerekli görüşmeler devam etmektedir.

Bütün bunlar yaklaşık bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır.

Birçok belediyenin altyapı işlerine girmeyi riskli bularak, altyapı işlerini ertelediğini biliyoruz. Biz halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inanan kimseleriz, tribünlere oynayarak, seçim endişeleriyle hizmetleri öteleyen bir anlayışa sahip değiliz. Halkımızın bir an önce hizmete kavuşması için her türlü riski alırız ve almaya da hazırız. Yeter ki ilçe halkımızı bir an önce hizmete kavuşturalım.

7.000.000,00 TL’lik işin finansmanını sağlamak bizim ölçeğimizdeki bir ilçe için hiç kolay değildi. Her konuda olduğu gibi bu yatırımın finansmanının sağlanmasında bizlere her türlü desteği veren;

Ak Parti Grup Başkanımız Sn: Prof.Dr. Naci Bostancı beye, önceki dönem milletvekillerimiz Sn:Avni Erdemir, Sn:Haluk İpek, Sn:Akif Gülle beylere, şimdiki milletvekillerimiz Sn:Mustafa Levent Karahocagil ve Sn:Hasan Çilez bey’e, İller Bankası Genel Müdürümüz nezdinde genel müdürlük çalışanlarına, iller bankası bölge müdürü ve çalışanlarına, içme suyu işimizi süresinden bir yıl önce tamamlayan Özyıldızlar İnşaat ve Tic.Ltd.Şti. sahibi Sn:Ahmet Yıldız bey ve tüm çalışanlarına, belediyemizde şuan ve daha önce çalışarak emek veren tüm arkadaşlarımıza, tarlalarında çalışma yaparken bize kolaylık sağlayan köy ve ilçe halkından tüm hemşehrilerimize, tüm emeği geçenlere ve çalışmalar yapılırken bize sabır gösteren halkımıza teşekkür ederim.

SAYGILARIMLA

Bahattin DESTEBAŞ