İlçemizde Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Törenle Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yılı tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde ’de coşkuyla kutlandı.

İlçemiz Kaymakam V. Amasya Vali Yrd. Turgay İLHAN ‘in, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlayan kutlamalar daha sonra, ilçemiz Cumhuriyet Meydanında devam etti.

Proğrama İlçemiz Kaymakam V. Amasya Vali Yrd. Turgay İLHAN, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ,İlçe Jandarma Komutanı Özcan SARIKAPLAN, İlçe Emniyet Amiri Mustafa GÖNEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal GÜRGİL, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen proğramda günün anlam ve önemine ilişkin konuşma, şiir ve gösterilerin ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri takdim edildi.

Proğram geçit töreni ile sona erdi.