Hamamözü ‘nün Geleceğe Güvenle Bakması İçin Çalışıyoruz.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, belediyeciliğin hizmet demek olduğunu belirterek, “Bizler halkımızın hizmetkârıyız. Ne kadar çok hizmet edersek o kadar mutlu oluruz.” dedi.

Yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, “İlçemizde yapımı devam eden “İçme Suyu (Şebeke ve İsale Hattı), Kanalizasyon ve Yağmur Suyu” çalışmaları devam ederken, çarşı merkezinde yapımı tamamlanan yerlerin bordur ve kaldırım çalışmalarına arkadaşlarımız başlandı. İnşallah diğer mahallelerimizde tamamlandığında orada da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaların kalıcı bir hizmet olmasını, vatandaşlarımızın uzun yıllar kullanması için çaba ve özen gösteriyoruz.” Dedi.