Eğitime Desteği Önemsiyor ve Vicdani Bir Görev Kabul Ediyoruz.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Okul ziyaretleri kapsamında İlçemiz Hamit Kaplan Ortaokulu’na misafir olan Başkan DESTEBAŞ, okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulların eğitim durumu, eğitim öğretimle ilgili yapılabilecekler ve öğrencilerimizle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada;” Eğitime desteği çok önemsiyoruz ve bunu vicdani bir görev kabul ediyoruz. Bunun bilincinde olan bir belediye olarak okullarımıza ziyarette bulunuyoruz.Çocuklarımız bizlerin geleceği. Bu nedenle sık sık okullarımıza ziyaretlerde bulunup öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini,beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz.”dedi.

Ziyarette okullara her türlü desteğin verilmeye devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal GÜRGİL eşlik etti.