Bld.Bşk. B.DESTEBAŞ, Samsun’da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet KAHRİMAN, Samsun DSİ 7.Bölge Müdürü Nazmi KOÇAK ve Karayolları 7.Bölge Müdürü Kenan KESKİN ‘e ziyaret gerçekleştirdi.

Samsun DSİ 7.Bölge Müdürü Nazmi KOÇAK ‘a yapılan ziyarette Yeniköy Göletinin Basınçlı Sulama Sistemine Alınması, Gölköy Göleti ve Sarayözü Gökdere Göleti çalışmaları hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

DSİ 7.Bölge Müdürü Nazmi KOÇAK verdiği bilgide; Yeniköy Göletinin planlama ihalesinin yapıldığını ve planlamanın tamamlanmak üzere olduğunu ardından proje aşamasına geçileceğini belitti. Gölköy Göletinin ölçümlerinin 1 yıl daha uzatıldığını, Sarayözü Gökdere Göletinin de 1 yıl  daha ölçümlerinin devam edeceğinin ve bu çalışmaların ardından Gölköy Göleti ve Sarayözü Gökdere Göletlerinin planlama aşamasına geçileceğini ifade etti.

dsi

20171009_115543