Bld.Bşk.B.DESTEBAŞ, Belediye Çalışanları İle Bir Araya Geldi.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, Belediye Toplantı Salonunda Belediye ve İşkur Personelleri ile bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, yapılan çalışmalardan ve gösterilen başarılı faaliyetlerden kısa örnekler vererek; “Birçok hizmete imza atmak hamdolsun bizlere nasip oldu. Bu başarının altında hepinizin alınteri, fedakarlığı ve emeği var. Karda, kışta, çamurda özveriyle hizmet verdiniz.

Hamamözü, bizim dönemimizde büyük bir belediyecilik örneği gösterdi ise, bunda sizin katkınız büyüktür. Bizim bugün yüzümüz aksa Hamamözü’nde bir iltifata tabi oluyorsak bunlar sizlerin eseridir.

Yaptığımız çalışmalar Hamamözü’nün gelecekteki en az 60-70 yılına yapılan yatırımlardır. Diğer taraftan yapılan altyapı ve içme suyu çalışmalarımız, asfalt çalışmalarımız, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz, çevre çalışmalarımız 4,5 yılda nasıl büyük bir destan yazıldığının ispatıdır.

Bu sebeple İlçemize verdiğiniz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.