Bld.Başkanlığımızca 3.İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Hamamözü Belediye Başkanlığımızca, Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle 08 Mart 2018 Tarihinde Bayanlara, 09 Mart 2018 Tarihinde Erkelere düzenlenen “Hamamözü Belediye Başkanlığı 3.İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” Hamamözü Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ‘ın slayt eşliğinde sunumuyla 4 Yıllık icraatlarını ve gelecek yıllarda yapılacak çalışmalara değindiği toplantıya Ak Parti Amasya Milletvekili Haluk İPEK,Ak Parti İl Başkanı Mehmet ÜNEK,Hamamözü Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet KAHRİMAN,İl Genel Meclisi Üyesi Faruk ALTUNAY,Belediye Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ‘ın slayt eşliğinde yaptığı sunumda 30 Mart 2014 seçimleri öncesi seçim taahhüdü olarak beyan ettiği konuların hangilerini gerçekleştirdiği, büyük projelerin hangi aşamaya geldiğini ve bundan sonra yapılacak projeleri, slayt eşliğinde vatandaşlara tek tek izah etti.

Toplantı sonunda katılımcıların soru-görüş ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ toplantı sonunda katılımcılara tekrar teşekkür ederek; “Her kesimi dinleyerek, halkımızla istişare içerisinde Hamamözü İlçemizi daha güzel bir ilçe yapma gayreti içerisinde çalışıyoruz. Beni dinlediğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanı Bahattin DESTEBAŞ, proğram sonunda tüm misafirler ile tek tek tokalaşarak uğurladı.