Belediye Başkanımız Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçemizde yaklaşık sekiz aydır görev yapan İlçemiz Kaymakam V. A.Salih POÇANOĞLU ‘na düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ; ‘Sayın Kaymakamımız Hamamözü ve Köylerimiz için elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde çalışmalarımızı yürüttük. Mütevazi kişiliği ile bizleri her zaman onure eden Kaymakamımıza bir kez daha şahsım adına çok teşekkür ediyor, bundan sonraki görev ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi ve ilçemiz anısına plaket takdim etti.

Proğrama Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Özcan SARIKAPLAN, İlçe Emniyet Amiri Mustafa GÖNEN, Kurum Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.