Azim ve Kararlılıkla Çalışmalarımı za Devam Ediyoruz.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, “İçme Suyu Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı” çalışmalarının son halini yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ;” Şükürler olsun ki bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Çok şükür çalışmalar kazasız belasız kısa sürede tamamlandı. Bu günde drenaj çalışmasının son halini yerinde inceledik. Görüldüğü üzere burada ki çalışmalarda bitmek üzere. Çalışma sahasının tel örgü ile kapatılmasının ardından inşallah önümüzdeki günlerde de içme suyunu yeni hatta verilerek tamamlanacak.

Yapılan bu çalışmalarda Özyıldızlar İnşaat ve Tic.Ltd.Şti. firması sahibi Ahmet YILDIZ ‘a ve ekip arkadaşlarına bir kez daha teşekkür ederim.

Uzun yıllar İlçemizin alt yapı ihtiyacını karşılayacak olan bu projemizi Rabbim kazasız belasız bitirmeyi bizlere nasip etsin inşallah.“ dedi.