23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

İlk tören saat 09.30 da Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konulması ile başlarken, kutlamalara saat 10:00’da Atatürk İlkokulu bahçesinde devam edildi.

Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliğe halkımız yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte okunan şiirler, yapılan yarışmalar ve oyunlar izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Tören sonunda okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeler verildi.

Kutlama Programına İlçemiz Kaymakam V. Ahmet Salih POÇANOĞLU, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Özcan SARIKAPLAN, İlçe Emniyet Amiri Mustafa GÖNEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal GÜRGİL, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Tören sonunda Belediye Başkanlığımızca tüm öğrencilere ikramlarda bulunuldu.