18. ‘si Düzenlenen Karakucak Güreşleri Açılış Töreni Yapıldı.

Bu yıl 18.si düzenlenen Hamit KAPLAN – Adil CANDEMİR İsmail TOPÇAM Karakucak Güreşleri Kültür Etkinlikleri açılış töreni saat 09:30 ‘da İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk konulması, ardından şampiyon güreşçilerimizin kabirlerini ziyaret ile başladı.

Cuma Namazı öncesinde merhum şampiyonlar Hamit KAPLAN – Adil CANDEMİR – İsmail TOPÇAM gibi güreş camiasında vefat edenlerin ve aziz şehitlerimizin ruhuna merkez Arkutbey Camiinde mevlidi-şerif okutuldu.

Açılış törenine Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçe Jandarma Komutan Özcan SARIKAPLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal GÜRGİL, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer ÖZDEMİR, İl Genel Meclis Üyesi Ö.Faruk ALTUNAY, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.