Müftü Dr. Cemil LİV ‘den Bld. Bşk. B. DESTEBAŞ ‘a Veda Ziyareti.

İlçemiz Müftüsü Dr.Cemil LİV, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ‘a veda ziyaretinde bulundu.

6 yıldır görev yaptığı Hamamözün’de kendini bir Hamamözü’lü gibi hissettiğini dile getiren Müftü LİV, görev yaptığı süre zarfında ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olduğunu belirttiği Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ’a hem teşekkür etmek hem de helallik almak için ziyarette bulunduğunu söyledi.

Hamamözü’nde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde görev yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ise, “Hamamözü’nde güzel bir birliktelik sergiledik. Sizlerin her zaman samimiyeti ve desteğini gördük. İlçemizde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeri görev yerinizde başarılar diliyorum. Allah her daim yardımcınız olsun” dedi.