Kaym. V. A.Osman BULAT ‘dan, B.DESTEBAŞ ‘a Veda Ziyareti.

Kaymakam V. Ali Osman BULAT ‘dan Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ‘a  veda ziyareti.

İlçemiz Kaymakam V. Ali Osman BULAT, veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ’ı makamında ziyaret ederek, birlikte çalıştıkları dönem boyunca karşılıklı iyi niyet ve çabalarından dolayı memnuniyetini ifade ederek Başkan DESTEBAŞ ‘a çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ‘da “Görevi süresince istişare içerisinde çalıştığımız Kaymakamımıza, ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ziyaretin ardından İlçemiz anısında Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, Kaymakam V.Ali Osman BULAT ‘a plaket takdim etti.

IMG_3390IMG_3383