İller Bankası Bölge Müdürün’den Bld.Başk. B.DESTEBAŞ’a Ziyaret.

İller Bankası Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri BAŞARAN, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ’a ziyarette bulundu.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ve İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri BAŞARAN, İlçemizde yapımı devam eden “İçme Suyu (Şebeke ve İsale Hattı), Kanalizasyon ve Yağmur Suyu” çalışmalarını yerinde incelediler.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, “İlçemiz alt yapı inşaatı projesi İller bankası A.Ş. aracılığıyla ihale edilmiş, yüklenici firma tarafından çalışmalara başlanmıştır.

Uzun yıllar ilçemizin alt yapı ihtiyacını karşılayacak olan bu projemiz inşallah sorunsuz sıkıntısız bitireceğiz. İller Bankası Bölge Müdürü Osman Bey’e de bizlere verdikleri desteklerden ötürü birkez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.