İlçemizde Toki Yapımı İçin Çalışmalar Devam Ediyor.

04/10/2017 Tarihinde Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ tarafından İlçemiz Kuştepe Mevki altında yapılması planlanan Toki Konutları için yapılan başvuru neticesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından görevlendirilen Jeoloji Mühendisi tarafından sahada inceleme çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ yaptığı açıklamada; “İlçemiz Kuştepe mevkiinde, Mülkiyeti Belediyemize ait, imarda ‘Toplu Konut Alanı’ olarak ayrılmış yere Toki yapımıyla ilgili müracaatımızı kısa süre önce yapmıştık.

Müracatımız neticesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından görevlendirilen Jeoloji Mühendisi tarafından sahada inceleme çalışmaları yapıldı. İnşallah bundan sonrada TOKİ tarafından ihalesi yapılacak ve kısa zamanda da müracatların kabulüne başlayacağız.

Şimdiden İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun.” Dedi.