“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” Etkinliği Düzenlendi.

“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”

İçişleri Bakanlığımızın öncülüğünde, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin Oluşturulması Kampanyası kapsamında ilçemizde etkinlik düzenlendi.

İlçemiz Atatürk İlkokulu önünde yapılan eyleme Amasya Vali Yardımcısı Sn: Mehmet Ercan ASLANTAŞ, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Özcan SARIKAPLAN, İlçe Emniyet Amiri Mustafa GÖNEN, daire amir ve memurları, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Atatürk İlkokulu önündeki yaya geçidinde İlçe Emniyet ve İlçe Jandarma personeli eşliğinde öğrenciler tarafından araçlar durdurularak, trafikte önceliğin yayalara yol verilmesi gerektiği hususunda sürücüleri bilgilendirerek broşür ve ilan dağıtıldı.