İlçemizde Altyapı Çalışmaları Yeniden Start Verildi.

Hamamözü Belediyesinin en büyük projelerinden biri olan ve geçen yıl çalışmaların başlatıldığı altyapı projesi, kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile çalışma sezonu erken başladı.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ; Bu yıl kış mevsimi  şiddetli soğuk ve yoğun kar yağışı yaşanmadı. Altyapı gibi büyük projelerimizi mevsim şartlarından dolayı durdurmuştuk. Bugün de İçme Suyu (Şebeke ve İsale Hattı), Kanalizasyon ve Yağmur Suyu” hatlarının yenilendiği altyapı projemizi yeniden başlattık. Zor ve zahmetli de olsa hemşehrilerimizin bizi anlayacağına inanıyorum.Kalıcı rahatlıklar için geçici rahatsızlıklara sabır göstermeliyiz. İnşallah söz verdiğimiz gibi bu çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayacağız.” Dedi.