İlçemizde “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlandı.

İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün Başöğretmenliği kabul tarihinin yıldönümü olan   “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle ilçemizde program düzenlendi.

Kutlama programı Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından İlçemiz Termal Otel’de devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal GÜRGİL ‘in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan kutlama programına Kaymakam V. Ahmet Salih POÇANOĞLU, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ve öğretmenler katıldı.

Program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından,  ilçemiz Emekli Öğretmenlerinden Yusuf CANDEMİR ‘in öğretmenlik hayatına ilişkin yaptığı konuşma ile devam etti.

Program sonrasında Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.