İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Yürüyüşü Düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Etkinlikleri Kapsamında İlçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen proğram, vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Cumhuriyet Meydanında başlayan demokrasi yürüyüşümüz halkımızın yoğun katılımlarıyla çarşı içerisinden çorum caddesine kadar devam etti. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanında saygı durusu ve istiklal marşının okunmasından sonra, ilçe müftülüğümüzce 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz adına Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua yapıldı.

Yapılan ikramların ardından 15 Temmuz sinevizyon gösterisi sunumu ve canlı yayın aracılığı ile Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın konuşmalarının izlenmesi ile devam etti.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ; ”İlçemiz Meydanına merkez ve köylerimizden gelerek Demokrasi nöbetimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim.” Dedi.