İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Yapıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün ebediyete intikalinin 79. yılında, tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde’de düzenlenen törenlerle anıldı.

İlçemizde yapılan anma töreni Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başladı. Törene Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ‘ın yanısıra İlçemiz Kaymakamı Ahmet Salih POÇANOĞLU, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saat 09.05’te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak başlayan törene Atatürk İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda devam edildi.

İlçemiz okullarında öğretmen ve öğrencilerin, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasının ardından, ilçemiz okullarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından tören sona erdi.