Hedefimiz Alt Yapı Sorunu Olmayan, Modern Bir Hamamözü

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçemiz Arkutbey Mahallesi Çorum Caddesinde yapımı devam eden kaldırım yapımı, kilit taşı döşeme çalışmaları ve İçme Suyu (Şebeke ve İsale Hattı), Kanalizasyon ve Yağmur Suyu çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ; ”İlçemiz genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol düzeltme çalışmalarını sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmalarının bittiği bölgelerde de üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz.

Samsun İller Bankası Bölge Müdürümüz Osman Nuri BAŞARAN ve ekibi ile birlikte yapımı devam eden İçme Suyu (Şebeke ve İsale Hattı) çalışmalarınıda yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık.

İlçemizin hemen her noktasında bir çalışmamız var. Cadde, sokak düzenlemelerine de ayrıca önem veriyoruz. Hedefimiz alt yapı sorunu olmayan, daha güzel ve modern bir Hamamözü” dedi.