Hamamözü Belediyesinde Bayramlaşma Proğramı Yapıldı.

Hamamözü Belediye Başkanlığımızda Kurban Bayramının 2.günü düzenlenen bayramlaşma programa, Ak Parti Amasya Milletvekili M.Naci BOSTANCI, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, Ak Parti İlçe Başkanı M.Şükrü ARSLAN, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Belediye personeli, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ve Ak Parti Amasya Milletvekili M.Naci BOSTANCI, ilk olarak İlçemizde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla tek tek bayramlaşarak, Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Daha sonra Belediye Başkanlığına geçilerek gelen misafirleri ağırlayan Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ; “Sizlerin, ailenizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah kazasız, belasız, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayramı hep birlikte yaşarız. “ dedi.

Belediye bayramlaşma programında bayram tebriklerini kabul eden Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, gösterdikleri ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.