Hamamözü Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan DESTEBAŞ, Ramazan’ın ayının ülkemize, milletimize, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.

Ramazan-ı Şerif’in insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ;

“Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir.

Ramazan Ayı’nın yaydığı maneviyatın birlik, dayanışma, hoşgörü ve barış ortamına da katkı sağlayacağına inanıyor, Ramazanın İlçemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.