Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ’dan Polis Haftası Kutlama Mesajı.

res2

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, Türk Polis Teşkilatı’nın 172.Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk polis teşkilatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, kamu düzenini tesis etmek suç işlenmesini önlemek ve suç işleyenleri adalete teslim etmek için mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışmaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan emniyet teşkilatımız, aziz milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için olağanüstü gayretle çalışmaktadır. Bunun neticesinde hepimizin takdirini ve güvenini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni korumak, tüm polislerimizin öncelikli görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172.yıl dönümünü ve polis haftasını kutlar, bu kutsal görevi yerine getirirken şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim.

Bahattin DESTEBAŞ
Hamamözü Belediye Başkanı