Belediye Başkan V. Ahmet SAĞLAM ‘ın “Mevlid Kandili Mesajı”

Hamamözü Belediye Başkan V. Ahmet SAĞLAM Mevlid Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda tüm İslam Aleminin kandilini kutladı.

Belediye Başkan V. Ahmet SAĞLAM; “Âlemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır.

Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Bu gece İslam’ın yücelmesi, milletimizin birliği ve beraberliği, ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi, tabii afetlerden zarar görmemesi için Yüce Allah’a niyazda bulunmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Mübarek Mevlid Kandili’ni tebrik eder, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder saygılar sunarım” dedi.

Ahmet SAĞLAM
Hamamözü Belediye Başkan V.