Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ‘dan “Kadir Gecesi Mesajı”

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan DESTEBAŞ Mesajında “Dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahî af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve “sabır” denilen yüksek ahlakî meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımız’da “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği kutlu dinimizin buyrukları, hepimiz için ilahi nimettir.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, sevgili hemşehrilerimin ve Tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah ‘tan niyaz ediyorum.” dedi.

Bahattin DESTEBAŞ
Hamamözü Belediye Başkanı