Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” mesajı yayınladı.

res2Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı.

Başkan DESTEBAŞ mesajında ; “Türk gençliği kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Geleceği Türk gençliği aydınlatacak ve gelecek gençliğin ellerinde yükselecektir. Gençlerimizin atacakları doğru ve kararlı adımlarıyla Türkiyeyi geleceğe taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz, bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor tüm gençlerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, aziz milletimizin ve yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Bahattin DESTEBAŞ
Hamamözü Belediye Başkanı