Durmak Yok Hamamözü İlçemiz İçin Çalışmaya Devam

İlçemizde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.Yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ yaptığı açıklamada;

“Haydi Bismillah dedik, içmesuyundan sonra İlçe kanalizasyon şebekesinin tamamını değiştirmekle ilgili çalışmaya başladık.Bir taraftan da isale hattındaki çalışmalar devam ediyor. 2.000 mt tamamlandı. Çalışmalarınız birkaç alanda birden devam ediyor. Çorum yolu mezarlık kenarı kaldırım ve istinat duvarı çalışmaları, Sanayi dükkanları sona yaklaştı. Ayrıca Arkutbey Kaplıcası kanalizasyon ve atık su bağlantıları yapılıyor.

Bizi zor günler bekliyor. Alt yapı zor iş ve sabır ister, ancak gelişmişliğin göstergesidir. Zor ve zahmetli de olsa hemşehrilerimizin bizi anlayacağına inanıyorum.Kalıcı rahatlıklar için geçici rahatsızlıklara sabır göstermeliyiz.Her alanda çalışan arkadaşlara kazasız belasız çalışmalar diliyor teşekkür ediyorum.

HEP BİRLİKTE GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR HAMAMÖZÜ İÇİN DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM” dedi.