Bld.Bşk.B.DESTEBAŞ, TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açılışına Katıldı.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, TUBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğünce Hamit Kaplan Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin sergi açılışına katıldı.

Hamit Kaplan Ortaokulu öğrencileri tarafından birbirinden güzel hazırlanan projeleri inceleyen Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, bilim fuarının açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu tür çalışmaların, öğrencileri bilimsel çalışmaya teşvik ettiğini kaydeden Başkan DESTEBAŞ, bilimsel çalışmaların günlük yaşama uyarlandığını, dolayısıyla öğrencilerin özgüveninin gelişiminde çok olumlu etki oluşturduğunu söyledi. Hazırlanan proje çalışmalarını yakından inceleyerek, çalışmalarından dolayı öğrecileri tek tek tebrik etti.

Proğrama İlçemiz Kaymakam V. Ahmet Salih POÇANOĞLU, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Özcan SARIKAPLAN, İlçe Emniyet Amiri Mustafa GÖNEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal GÜRGİL, daire amirleri,öğretmenler,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.