Bld.Başk.B.DESTEBAŞ, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Ziyaretler kapsamında Belediye Başkanımıza Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet KAHRİMAN, Belediye Meclis Üyesi Ahmet SAĞLAM ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih DOĞAN ‘da eşlik etti.

İlçemiz Kaymakamlık hizmet binasında kurum amir, memur ve çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, ziyaretinde yeni dönem çalışmalarına değinerek, proje ve hizmet alanında hedeflerini aktararak hasbıhal edip, kolaylıklar diledi.

Başkan DESTEBAŞ; ”Tevazu, Samimiyet, Gayret ile; Önce Millet, Önce Memleket diyerek çıktığımız bu yolda hizmet bakımından daha faydalı çalışmalar içinde olmak için değerli vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alıyoruz. Onları dinliyoruz. Dün olduğu gibi yarın da İlçemize yapılan ve yapılması amaçlanan çalışmaları konu ederek görüş ve önerilerine kulak vererek, istişare ediyoruz.

En büyük hedefimiz Hamamözü’lü hemşehrilerimize layık olmaktır. Bizleri misafir eden Kurum müdürlerimize ve çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.