Belediyemiz Bayram Hazırlık Çalışmalarını Tamamladı.

Hamamözü Belediyesi ekipleri uzun bayram tatili öncesinde vatandaşlarımızın daha güzel ve sorunsuz bir bayram tatili geçirmeleri için Hamamözü ‘nü bayrama hazırlıyor.

Yapılan çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ;” Önümüzde uzun bir bayram tatili var. İlçemizi bayrama hazır hale getirmek için belediye ekiplerimizce İlçemiz genelinde ve yoğun olarak vatandaşlarımızın kullandığı bölgelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Kabristanlığımızın temizlenmesi ,caddelerin yıkanmasına, çöp konteynerları’nın ilaçlanmasına, caddelerin süpürülmesine kadar komple bir ekip çalışması sürüyor.

Vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmeleri için elimizden gelen gayret ve çabayı sarfediyoruz.” dedi.