Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ’ın Yeni Yıl Mesajı.

yeniyıl-e1483107901126Hamamözü Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2017’yi geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hamamözü Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ yayımladığı yeni yıl mesajında tüm insanlığın yeni yılını tebrik ederek 2018’in umutların çoğaldığı, barış ve kardeşliğin dünyaya egemen olduğu, terör ve şiddetin son bulduğu bir yıl olmasını diledi. 2017’de herkesi derinden üzen hadiselerde şehit olan güvenlik güçlerine ve terör eylemlerinde katledilen vatandaşlara bir kez daha Allah’tan rahmet dileyen Başkan DESTEBAŞ, mesajında şunları kaydetti:

“Bu güzel vatan toprağında herkesin kardeşçe, barış içinde yaşadığı, terörün son bulduğu, umutların çoğaldığı, iyilik ve merhametin dünyaya egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere tüm insanlığın yeni yılını tebrik ediyorum.” Dedi.