Bld.Başkanımız Bahattin DESTE BAŞ ‘ın “Kurban Bayramı” Mesajı.

res2

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ “Bayramlar hayatın içinde günlük telaşa ve karmaşaya ara verilen, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir” dedi.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ; Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında “Kurban Bayramı bize Hz. İbrahim’in sadakatini ve Hz İsmail’in teslimiyetini hatırlatır. Allah’a adanan ve Allah adına kesilen kurbanların ihtiyaç sahipleri ile paylaşıldığı, kardeşlik örneklerinin en güzelinin yaşandığı kutlu bir zaman dilimidir. Bayramlarda dargınlıklar, küskünlükler unutulup bütün olumsuzluklar bir tarafa bırakılır.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyor; milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.