Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ‘ın “10 Kasım” Mesajı.

res2Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ; Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün ebediyete intikal edişinin  79.yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yılını idrak ediyoruz. Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin bağımsızlığının kılavuzu olmuş ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve O’nun vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.” dedi.

Bahattin DESTEBAŞ
Hamamözü Belediye Başkanı