Belediye Başkanımız Ankara ‘da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet KAHRİMAN İlçemize yapılan yatırım ve proje çalışmalarına katkı sağlayan kurumlara teşekkür etmek aynı zamanda ileriye dönük yapılması planlanan projeler hakkında görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da bir dizi temaslarda bulundular.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçemizin daha iyi noktalara gelmesine katkı sağlamak bizleri de mutlu ediyor. Bu bağlamda görüşmelerimizin son derece faydalı olduğunu, yapılan görüşmelerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.
Ziyaret kapsamında Ak Parti Milletvekili ve Grup Başkan Vekili M.Naci BOSTANCI, Ak Parti Milletvekili Haluk İPEK, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan DAVULCU, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Lütfi GÜRGEN, Sayıştay üyesi Ahmet GÜMÜŞ ve TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan KARACA ‘ya ziyarette bulundular.