Belediye Başk.Bahattin DESTEBAŞ Gençlik Haftası Etkinlerine Katıldı.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ Gençlik Haftası Etkinleri kapsamında 15 Mayıs Salı Günü “Gençlik Haftası ve Koşabiliyorsan Koş” Projesi kapsamında Gençlik ve Doğa Yürüyüşü etkinliğine katıldı.

Yürüyüş sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ: ”Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, ülkemizi gençlerimizin en iyi şekilde yarınlara taşıyacağına inancımız tamdır. Geçmişini unutmayan, inançlı, karakterli, özgüvenli, vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan, azimli ve çalışkan bir gençliği yetiştirmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur.” dedi.

Etkinlikler kapsamında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Etkinliğe Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Özcan SARIKAPLAN, İlçe Emniyet Amiri Mustafa GÖNEN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer ÖZDEMİR, kurum amirleri,öğretmen ve öğrenciler katıldı.