Azim ve Kararlılıkla Çalışmalarımı za Devam Ediyoruz.

Hamamözü Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçemizde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Görev süresi boyunca Hamamözü için önemli hizmetlerin altına imza atarak vatandaşlarımıza ve İlçemize hak ettiği değeri vermek için gece gündüz demeden çalışarak hizmetlerin vatandaşa kazandırılmasını sağlamaya devam eden Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçemiz Çorum Caddesi üzerinde yapılan yol genişletme çalışmalarını ve mahalle çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan DESTEBAŞ yaptığı açıklamada; ”İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek için, hiç durmadan çalışıyoruz. Yol, alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu çalışmalarımız devam ederken bizlere büyük bir sabır örneği gösteren vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.” dedi.