Arkutbey Camii Çevre Düzenlemesi Tamamlandı.

Hamamözü Belediyesi İlçemiz genelinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarımızın diğer kullanım alanları olan park, yeşil alan, cami, ibadethaneler ve okul gibi alanlarda da kent estetiğine uygun düzenlemelerle, ilçe genelinde çalışmaları hızla tamamlıyor.

Son olarak Belediyemiz ekiplerimizce Arkutbey Camii etrafında başlatılan geniş kapsamlı çevre düzenlemesini bitirdi.

Hamamözü Belediyesi olarak yatırımları halkın hizmetine sunmaya devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ; ”Camiyi çevreleyen ömrünü tamamlamış eski duvarları kaldırmakla başlayan ekip arkadaşlarımız, çevre duvarlarını yenilemek için dekoratif duvar kalıpları kullandı. Daha sonra Camimizi çevreleyen kaldırımları da yenileyerek çalışmaları tamamlandı.

Vatandaşlarımızın rahat ve huzurunun yanı sıra İlçemizin görsel güzelliği açısından gece gündüz demeden gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.