Karakucak Güreş Etkinlikleri Hazırlıkları Devam Ediyor.

6 Ekim 2018 Cumartesi günü Hamamözü Belediye Başkanlığımızca düzenlenecek, Geleneksel 18. Hamit KAPLAN, Adil CANDEMİR ve İsmail TOPÇAM Karakucak Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri için ilçemiz stadında hazırlıklar devam ediyor.

Belediye ekipleri ve İlçemiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ;

”Hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. İnşallah Cumartesi günü yapılacak Güreş etkinliklerimizde tüm güreşçilerimizi ve misafirlerimizi ilçemize yakışır bir şekilde ağırlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Güreşlerimizi Recep KARA, Ahmet SERBEST, Fatih KAMBUR, Rıza YILDIRIM, Nedim GÜREL ve Ömer Faruk KALENDER gibi 25 Kırkpınar Başpehlivanın da katılımı ile gerçekleştireceğiz.

Nesilden nesile aktarılan ata sporumuzun bölgemizde yaşatılması ve tanıtımı adına belediyemizin bu yıl 18.düzenlediği Karakucak Güreşleri’ne tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.