30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.Yıldönümü İlçemizde Kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasının 96. yıl dönümü 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören ile kutlandı.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığımızca Atatürk Anıt’ına çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törene İlçemiz Kaymakam V. Ali Osman BULAT, Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, İlçe Jandarma Komutanı V. Ali DOK, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve şiirlerin ardından İlçemiz Kaymakam V. Ali Osman BULAT ve Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, kaymakamlık makamında tebrikleri kabulünün ardından tören sona erdi.