18. Geleneksel Karakucak Güreş Etkinliklerine Davet.

Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ, 6 Ekim 2018 Cumartesi günü Hamamözü Er Meydanı’nda yapılacak Güreş Etkinlikleri’ne tüm vatandaşlarımızı davet etti.

Geleneksel olarak Hamamözü Belediye Başkanlığımız tarafından düzenlenen, 18. Hamit KAPLAN, Adil CANDEMİR ve İsmail TOPÇAM Karakucak Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri 6 Ekim 2018 Cumartesi  günü İlçemiz Stadyumunda yapılacaktır.

Saat 10:00 ‘da başlayacak olan, Başpehlivanların kıran kırana mücadele edeceği Güreş müsabakalarına tüm vatandaşlarımızı davet eden Belediye Başkanımız Bahattin DESTEBAŞ; “Ata Sporu Güreşleri yaşatmak ve yeni nesillere tanıtmak adına elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tüm hemşehrilerimizi 6 Ekim  Cumartesi günü, geleceğin Hamit KAPLAN, Adil CANDEMİR ve İsmail TOPÇAM ‘larını izlemeye davet ediyorum. ” dedi.

IMG-20180924-WA0000